Het weer in Sanxenxo

Weersvoorspelling
  • affiliate
  • affiliate
  • affiliate
  • affiliate

Sinterklaas

Sinterklaas, 27 november op Camping Monte Cabo


Afgelopen weekend is Sinterklaas en zijn Pieten in Nederland aangekomen. Omdat Sinterklaas 5 december jarig is deelt de Sint met zijn Pieten kadootjes uit aan al die lieve nederlandse kinderen.

Toch gaat de Sint 1 dag terug naar Spanje om speciaal voor de kinderen van de NederlandstaligeVereniging inGalicie (NVG) een bezoekje te brengen.

De Sint komt te paard op zondag 27 november, samen met zn trouwe Piet, naar Camping Monte Cabo. De kinderen verwelkomen de Sint natuurlijk met alle Sinterklaas liedjes. Hij zal zo rond half twee aankomen en terwijl de kinderen op de Sint wachten maken ze mooie tekeningen en knutselen ze een mooie Pieten muts. De Sint heeft vast wel kadootjes meegenomen voor al die kinderen van de NVG. De kinderen zingen sinterklaas liedjes bij het vertrek , rond 3 uur, en de Sint gaat dan weer snel terug naar Nederland.

Recensies

Jan en Magriet

We zijn er drie jaar achter elkaar geweest heerlijke camping. Je komt uitgerust weer thuis als je daar bent geweest. Piet en Ellie zijn lieve mensen zorgen goed voor hun gasten. Eten en drinken is heel goed. Tot de vakantie we komen weer terug.

Mike

Prachtige kleine camping. Begin juni 2013 bezocht met de tent. Alle plekken hebben uitzicht over zee. 's Nachts hoor je de zee tegen de rotsen slaan. Tevens dolfijnen voorbij zien zwemmen.

Elly

Beste gasten, wij zouden het leuk vinden als u hier een berichtje achter laat hoe u uw verblijf op Monte Cabo heeft ervaren. Of misschien een reactie op de camping fotos of facebook pagina.Alvast bedankt, Piet en Elly

Zelf recensie plaatsen »
Bekijk recensies »