Het weer in Sanxenxo

Weersvoorspelling
  • affiliate
  • affiliate
  • affiliate
  • affiliate

Fiësta da Ostra

06-08-2011

Oesterfeest, Fiësta da Ostra, La Lanzada strand

Van 6 augustus tot 8 augustus viert men het Oesterfeest (Fiësta da Ostra) nabij het La Lanzada strand. Deze oesters komen van de oesterbanken die u kunt zien voor onze kust in de Ria`s.
Tijdens dit feest kunt u deze oesters proeven en kopen. Naast de oesters worden er ook verschillende andere producten aangebode die u kunt proeven en kopen. Omdat het een feest is, is er ook een orkest. En waar muziek is, kunt u dansen. 'S Avonds dus dansen.

Terug naar agenda

Recensies

Mike

Prachtige kleine camping. Begin juni 2013 bezocht met de tent. Alle plekken hebben uitzicht over zee. 's Nachts hoor je de zee tegen de rotsen slaan. Tevens dolfijnen voorbij zien zwemmen.

Elly

Beste gasten, wij zouden het leuk vinden als u hier een berichtje achter laat hoe u uw verblijf op Monte Cabo heeft ervaren. Of misschien een reactie op de camping fotos of facebook pagina.Alvast bedankt, Piet en Elly

Tiny en Co

Hoi Elly en Piet, heb net even op de site gekeken en dat ziet er goed uit. Volgens mij zag ik je staan Elly. Wat is dat lang terug. Hier gaat alles gelukkig goed. Veel liefs van ons en wie weet zit het ons nog een keer mee om te komen.

Zelf recensie plaatsen »
Bekijk recensies »