Het weer in Sanxenxo

Weersvoorspelling
  • affiliate
  • affiliate
  • affiliate
  • affiliate

Festa do Marisco

30-09-2011

30/09/11 tot en met  16/10/11 Festa do Marisco de O Grove.

Het  feest van de zeevruchten (marisco)  in O Grove is zoals elk jaar, heel druk bezocht.

Op 30 september is de opening van het feest. De verkoop van de zeevruchten is in een grote tent. Er is  muziek, zang en dans van de lokale dansgroepen. De zeevruchten worden verwerkt in bijv. een paté  of in een hartige taart met een vulling van stukjes octopus of  een andere zeevrucht. Zaterdag 1 Oktober zijn er optredens van trio Sálvara, dansgroep Cantodorxo en Dúo Prisma. Tot 16 oktober zijn er elke dag optredens van diverse folkloregroepen en artiesten. Natuurlijk kunt u alle dagen genieten van alle heerlijkheden van de zee. Op www.turismogrove.com kunt u het hele programma lezen.

Wilt u dit feest mee maken dan zijn er mogelijkheden om huisjes op de camping te huren voor 2 tot 6 personen. Vanaf 30 september is er een aanbieding voor echtparen van 35 euros per dag. Als u met 6 personen wilt komen, dan kost dat 75 euros per dag.

Terug naar agenda

Recensies

Jan en Magriet

We zijn er drie jaar achter elkaar geweest heerlijke camping. Je komt uitgerust weer thuis als je daar bent geweest. Piet en Ellie zijn lieve mensen zorgen goed voor hun gasten. Eten en drinken is heel goed. Tot de vakantie we komen weer terug.

Mike

Prachtige kleine camping. Begin juni 2013 bezocht met de tent. Alle plekken hebben uitzicht over zee. 's Nachts hoor je de zee tegen de rotsen slaan. Tevens dolfijnen voorbij zien zwemmen.

Elly

Beste gasten, wij zouden het leuk vinden als u hier een berichtje achter laat hoe u uw verblijf op Monte Cabo heeft ervaren. Of misschien een reactie op de camping fotos of facebook pagina.Alvast bedankt, Piet en Elly

Zelf recensie plaatsen »
Bekijk recensies »