Het weer in Sanxenxo

Weersvoorspelling
  • affiliate
  • affiliate
  • affiliate
  • affiliate

Galicië ontdekken?

11-07-2011

Komt u met een grote groep of familie naar Galicië? En u wilt Galicië ontdekken, maar u weet niet hoe en waar naar toe? Sandra Touza van Ponle Cara al Turismo zorgt dat u Galicië ontdekt, zij spreekt Nederlands, Engels, Duits en natuurlijk Spaans. Zij heeft een website waar u informatie kunt vinden over haar routes.

U kunt daar ook via Camping Monte Cabo informatie overaanvragen. Sandra is ook op de lokale televisie geweest en op dit filmpje is Sandra te zien en te horen, helaas alleen in het gallego. Ze bezoeken in het filmpje een conservenfabriek (familiebedrijf) waar alles handmatig in blikjes gelegd wordt.

Naar nieuwsarchief

Recensies

Mike

Prachtige kleine camping. Begin juni 2013 bezocht met de tent. Alle plekken hebben uitzicht over zee. 's Nachts hoor je de zee tegen de rotsen slaan. Tevens dolfijnen voorbij zien zwemmen.

Elly

Beste gasten, wij zouden het leuk vinden als u hier een berichtje achter laat hoe u uw verblijf op Monte Cabo heeft ervaren. Of misschien een reactie op de camping fotos of facebook pagina.Alvast bedankt, Piet en Elly

Tiny en Co

Hoi Elly en Piet, heb net even op de site gekeken en dat ziet er goed uit. Volgens mij zag ik je staan Elly. Wat is dat lang terug. Hier gaat alles gelukkig goed. Veel liefs van ons en wie weet zit het ons nog een keer mee om te komen.

Zelf recensie plaatsen »
Bekijk recensies »