Het weer in Sanxenxo

Weersvoorspelling
  • affiliate
  • affiliate
  • affiliate
  • affiliate

Blauwe stranden

25-08-2011

Als u van O‘Grove richting Sanxenxo langs de kust rijdt, ziet u twee soorten vlaggen hangen op het strand. Eén geeft aan hoe veilig het is om de zee in te gaan, de andere geeft de kwaliteit van het strand aan. Langs de kust ziet u dat alle stranden een blauwe vlag hebben en voldoen aan de kwaliteitseisen van de Internationale Blauwe Vlag jury. Deze vlag moet elk jaar opnieuw verdiend worden.
 

La Lanzada
 
e blauwe vlag is een bekend symbool voor een schoon en mooi strand of een schone haven. Het strand moet goede service bieden zoals strand-douches, ehbo-post, strandwachten, genoeg vuilnisbakken, veiligheid, kwaliteit van het zeewater, het in acht nemen van de regels voor een schoon milieu. Als aan al deze vereisten is voldaan word er een blauwe vlag toegekend van de Europese Stichting Milieu-Educatie.
 
Meer informatie over deze blauwe vlaggen: blauwe vlag 1, blauwe vlag 2

Naar nieuwsarchief

Recensies

Jan en Magriet

We zijn er drie jaar achter elkaar geweest heerlijke camping. Je komt uitgerust weer thuis als je daar bent geweest. Piet en Ellie zijn lieve mensen zorgen goed voor hun gasten. Eten en drinken is heel goed. Tot de vakantie we komen weer terug.

Mike

Prachtige kleine camping. Begin juni 2013 bezocht met de tent. Alle plekken hebben uitzicht over zee. 's Nachts hoor je de zee tegen de rotsen slaan. Tevens dolfijnen voorbij zien zwemmen.

Elly

Beste gasten, wij zouden het leuk vinden als u hier een berichtje achter laat hoe u uw verblijf op Monte Cabo heeft ervaren. Of misschien een reactie op de camping fotos of facebook pagina.Alvast bedankt, Piet en Elly

Zelf recensie plaatsen »
Bekijk recensies »